.

Hoe je als ouder zorgt voor meer rust in huis

GRATIS TELESEMINAR

‘Hoe je als ouder zorgt voor meer rust in huis’ 

Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande situaties?

  • In plaats van een plaats om bij te tanken, is thuis een plek die energie kost. Je zou graag willen dat het thuis wat makkelijker en meer ontspannen zou zijn.
  • Je hebt regelmatig aanvaringen met je kind(eren). Vaker dan je lief is. Je kind luistert slecht naar je. Op deze manier kost het opvoeden je veel energie
  • Je kinderen maken vaak ruzie. Het zit je regelmatig tot hier. Je hebt nog geen effectieve manier gevonden om hier mee om te gaan.
  • Je hebt regelmatig onenigheid met je partner over het opvoeden. En dat geeft onrust en is aanleiding tot wederzijdse irritatie.

Als jij dit herkent, doe dan mee met het gratis teleseminar ‘Hoe je als ouder zorgt voor meer rust in huis’.

Meer rust in huis is iets wat veel ouders zich wensen. Veel ouders combineren een gezin met een drukke baan. Dan is het toch fijn als thuis een plek is voor ontspanning en plezier. Toch is dat vaak ver te zoeken.

Wat mij opvalt, is dat ouders zich hier zo gemakkelijk bij neer lijken te leggen. “Het hoort erbij als je kinderen hebt”, zeggen ze dan. Of: “het is een fase, straks wordt het wel beter”. Of “kinderen maken nou eenmaal ruzie, dat is goed voor later”, enz. enz.

Maar het is wel degelijk mogelijk om te zorgen dat irritaties en ruzies een stuk minder worden. Dat er meer rust en harmonie in het gezin komt. En jij als ouder kunt daar zelf voor zorgen.

Wil je weten hoe? Meld je dan hieronder aan voor het gratis teleseminar. Je ontvangt dan per ommegaande een link naar de opname van het teleseminar. Het verplicht je verder tot niets.

 

Ja, ik wil weten hoe ik zorg voor rust in huis
 
E-mail:
Voornaam:
 

je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld

Laat van je horen