Verjaardagsactie

600 euro korting

normaal €997,-       nu tijdelijk slechts 397,-

LET OP: alleen geldig van zondag 28 t/m dinsdag 30 mei 24:00 uur!

Stap voor stap een gelukkig gezin

Het complete programma voor ouders van pittige kinderen. Voor een aanpak die wél werkt.

Geschikt voor kinderen van elke leeftijd!

Jouw gezinsleven een 8? Voor slechts 397 euro? Het kán!

Welk cijfer geef jij je gezinsleven nu?

En zou je dat anders willen? Een hoger cijfer?

Misschien lijkt een 8 onhaalbaar (maar dat is het niet), maar zou je ook al blij zijn met een 7.

En weet je, dat kán! (verderop kun je lezen wat anderen vertellen over het effect van dit programma).

Voor jou ligt echt  iets beters in het verschiet dan dat het nu is. 

Hoe zou dat zijn? Dat je over een paar maanden veel meer rust in huis hebt.

 • Omdat je precies weet wat je moet doen in de lastige situaties.
 • Omdat je veel meer zelfvertrouwen hebt gekregen.
 • Omdat je kind veel meer duidelijkheid krijgt, wat op zich al meer rust geeft.
 • En dus veel minder conflicten.
 • En zeker geen escalaties meer, omdat jij nu weet hoe je dat kunt voorkomen.

Doe mee voor je kind. En doe mee voor jezelf. Doe mee voor je hele gezin, want iedereen profiteert ervan.

Stap je in? Je bent van harte welkom, ik sta voor je klaar!

Twijfel je nog? Lees deze pagina dan nog eens goed door.

O ja, je moet er wel wat voor doen. Ik kan je niet een toverstokje sturen voor 397 euro, als je dat zoekt, hoef je niet verder te lezen. 

Maar als je echt verandering wilt en bereid bent om je inzet te geven... dan is dat genoeg. Dan zorg ik voor de rest. Afgesproken?

Betalen in termijnen kan op aanvraag.
Stuur een email naar karla [at] ontspannenopvoeden.nl

"Je vroeg welk cijfer ik de thuissituatie nu kan geven, dat is een 8,5!"


Ik wil je heel, heel hartelijk bedanken voor de lessen. Ik begon er licht sceptisch, maar behoorlijk wanhopig aan. En eigenlijk al na 1 of 2 lessen merkte ik een verbetering. Het is nu thuis een wereld van verschil, de band tussen mij en m’n dochter, maar ook tussen m’n man en m’n dochter (van nog maar 4 jaar) is zoveel beter geworden. We begrijpen elkaar beter en kunnen confrontaties daardoor beter handelen en een plekje geven en vaak zelfs voorkomen. Ik kan niet anders zeggen, dan dat deze cursus (in elk geval in ons geval) de investering meer dan waard was!
T.B. 

Herken je dit?

 • Je hebt een kind dat niet zo makkelijk is. Een kind dat bijvoorbeeld snel boos is, vaak dwars, koppig, bazig, impulsief, of extreem eigenzinnig. 
 • Thuis is de gezelligheid vaak ver te zoeken en je hebt veel strijd met je kind.
 • Jouw kind lijkt soms onbereikbaar. Je krijgt er geen grip op. Het maakt je machteloos en wanhopig. Waarom doet hij zo dwars en boos, waarom kiest ze steeds weer voor de strijd?
 • Wat je ook probeert, het werkt niet of maar voor even. Straffen vind je een crime om uit te voeren, bovendien werken ze niet. Je kind lacht je gewoon uit en trekt zich er niks van aan. Belonen werkt ook altijd maar tijdelijk. 
 • Je weet eigenlijk niet goed meer wat je moet doen, de moed zakt je in de schoenen.
 • Je wilt je kinderen graag op een respectvolle manier opvoeden. Je gaat liever in gesprek dan je macht gebruiken. Maar het lukt je niet om op een positieve manier de dingen op te lossen.

Herkenbaar? ‘Join the club’. Je bent echt niet de enige die zo worstelt. Ik weet het, ik heb het zelf ook ervaren.

En er is hoop. Ik heb al veel ouders geholpen en jij kunt de volgende zijn. Of je nu een pittige kleuter of een pittige puber hebt of iets daartussenin, mijn succesvolle online programma wordt jouw redder in nood. Door mijn eigen ervaring en kennis weet ik inmiddels wat wél werkt.

Betalen in termijnen kan op aanvraag.
Stuur een email naar karla [at] ontspannenopvoeden.nl


De kracht in jouw programma zit hem in de feedback die je krijgt op specifieke situaties. Huddle is heel leerzaam. Niet alleen mijn eigen beschreven situaties. Ook de situaties die ik over andere kinderen lees en dan de opmerkingen die erbij komen zijn heel leerzaam. Stukje erkenning, hee, we zijn niet de enigen…

Ik beluister elke week je ingesproken nieuwe les. Vervolgens ga ik aan de slag met de opdrachten. En als ik het effe allemaal niet meer weet of iets kwijt wil is er Huddle. Voor mij werkt het prima op de online manier. Ik vind het prettig dat het altijd beschikbaar is.

C.K., moeder van twee zoons, van 9 en 7

"Ik was deze cursus liever 10 jaar geleden tegengekomen.
Het is heel heel leerzaam."

Waarom straffen en belonen niet werkt

Waarom straffen niet werkt. Straffen is niet makkelijk (effectief straffen vereist bijna een wetenschappelijk benadering) en is niet fijn. Dus het klopt dat je het moeilijk vindt. Straffen voelt als een afwijzing voor kinderen en je gebruikt jouw machtspositie. Bovendien is jouw kind 'allergisch' voor macht en gaat daarom de strijd met je aan tot het bittere eind. Wie zal er winnen?

Belonen werkt ook niet, omdat het niet halen van de beloning voelt als straffen. Jouw kind raakt het vertrouwen kwijt (zie je wel, het lukt alweer niet) en geeft op. Hierdoor wordt negatief gedrag gestimuleerd en ben je terug bij af.

Helpen is de beste manier van 'corrigeren'

Een kind wil helemaal niet steeds strijd met zijn ouders, geen enkel kind wordt daar gelukkig van. Sterker nog, deze kinderen denken vaak helemaal niet zo positief over zichzelf. Ze doen zo, omdat ze niet anders kunnen. Ze willen wel, maar het lukt niet. En daar hebben ze juist jouw hulp bij nodig.

De beste manier om gedrag te veranderen is te kijken naar wat er ten grondslag ligt aan het gedrag. Pas dan kun je je kind helpen om het anders te doen en dat doe je samen.

Het is heel goed mogelijk om je kind op te voeden vanuit respect en gelijkwaardigheid. Zonder dat je bang hoeft te zijn, dat je kind over je heen loopt of een egoïstisch, verwend mens wordt. Het gaat over respect en zelfrespect.

Met de juiste communicatie kun je je kind wel bereiken. En kunnen jullie starten met samenwerken om te bouwen aan een fijn gezinsleven, maar ook aan de ontwikkeling van je kind.

Dus:

Ook jij kan stap voor stap een gelukkig gezin creëren. Het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis en vaardigheden. En precies die ontdek je in mijn online programma.

Deze aanpak werkt, ook bij jouw kind. Dat garandeer ik je. Het verandert niet de aanleg van je kind, hoe je kind in elkaar steekt. Maar biedt je wel de mogelijkheden om daar veel beter mee om te gaan, waardoor er veel minder strijd is en je kind zich optimaal kan ontwikkelen.


Dankjewel voor alle mails met tips en informatie die we hebben ontvangen en voor je super interessante lessen. We hebben er erg veel aan gehad. Het was net alsof alles voor ons speciaal geschreven was, zo herkenbaar. De sfeer in huis is inmiddels veel beter, we kunnen weer genieten van elkaar, onze zoon zit lekkerder in zijn vel, wij weten veel beter hoe we om moeten gaan met zijn gedrag.

(…)

Nogmaals hartelijk dank voor alles, je hebt van ons een gelukkig gezin gemaakt! We geven ons leven nu een 8. 

D.L., zoon (4) en dochtertje (1,5)

Resultaten

Na deelname aan dit programma heb je:

 • rust in huis. De conflicten zijn een stuk minder, en mocht het toch gebeuren, dan grijp je tijdig in, waardoor escalaties verleden tijd zijn.
 • weer zelfvertrouwen als ouder. Je weet welke koers je vaart. Dat geeft je rust, ontspanning en vertrouwen. Je bent een stabiele basis voor je kind.
 • veel meer energie voor andere dingen, zoals je werk en sociale contacten. Omdat de rust thuis is weergekeerd.
 • een beter contact met je kind. Je kind is letterlijk weer bereikbaar en je ervaart weer verbinding. Jullie werken samen, zonder machtsstrijd. 
 • weer plezier in het opvoeden. Ook al is het niet altijd leuk of makkelijk, je bent weer helemaal gelukkig met je taak als ouder.
 • een verbindende manier van communiceren geleerd. Dit werkt niet alleen positief op de relatie met je kind, maar ook op relaties met anderen. Bijvoorbeeld met vrienden of op de werkvloer.

"Je hebt van ons een gelukkig gezin gemaakt!"

Wat mijn aanpak zo effectief maakt?

Wat deze aanpak anders maakt:

De meeste opvoedprogramma’s focussen op het trainen van gedrag. Ik niet. Gangbare programma’s zetten jou aan het werk om rechtstreeks het gedrag van je kind te beïnvloeden. Het wordt 'positief opvoeden' genoemd, omdat er veel aandacht is voor belonen en prijzen. Toch blijft het een gedragstraining. Zoals je dieren traint.

Maar kinderen zijn geen dieren. Het zijn mensen net als jij en ik. Ze hebben menselijke emoties en menselijke behoeften. Zij hebben een sterke behoefte aan autonomie, respect en willen begrepen en erkend worden. Gewoon zoals zij zijn. Een kind met veel behoefte aan autonomie (een sterke wil) laat zich niet ‘dresseren’. En negatief gedrag ontstaat altijd als een behoefte onbeantwoord blijft.

Mijn aanpak gaat uit van verbinding en samenwerken. Jij helpt je kind om het ‘goed te doen’ en samen bepalen jullie wat goed is. Dat betekent dat je:

 • uit de machtsstrijd mag stappen. Je hoeft niet langer te winnen of bang te zijn om te verliezen. Wat een opluchting :)
 • niet in je eentje hard aan het werkt bent om het gedrag van je kind te veranderen, wat veel energie scheelt.
 • je een hoop pedagogische ballast overboord kunt gooien, wat ruimte geeft in je hoofd en in je hart om te zien wat je kind echt nodig heeft.
 • gewoon kunt zijn wie je bent, met je voorkeuren, je kwaliteiten en je valkuilen. Je hoeft niet langer de rol te spelen van de verstandige ouder. Wederom scheelt dat veel energie.
 • al doende mag leren. Net als je kind. Samen groeien jullie (op).

Voor je kind betekent het gehoord, gezien, begrepen en geaccepteerd worden. Dat ontspant, geeft veiligheid en zelfvertrouwen. Dat geeft ruimte om echt naar jou te luisteren. En maakt dat je kind heel graag met jou wil samenwerken, zich van zijn beste kant wil laten zien.

En dat maakt het effectief, maakt dat het echt werkt!
Omdat het aansluit bij de basisbehoeftes van je kind. Het begint bij de echte basis, namelijk verbinding.
Daar start samenwerking en stopt strijd.

Ik weet dat mijn aanpak werkt omdat ik het zelf, stap voor stap, heb geleerd en ontdekt. Het werkt zeer effectief bij mijn klanten.


Ik wil je hartelijk bedanken voor je lessen. Het programma heeft mij erg geholpen in het krijgen van inzichten mbt lastig gedrag.

Ik stuur minder op gedrag en ik zie dat dat erg helpt. Er zijn minder ruzies in huis en mijn dochter is zelfs heel behulpzaam geworden.

Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat, ik geef nu als cijfer wel een 8.

Succes met je programma verder, ik hoop dat je nog veel ouders kunt helpen.

M.H. en K.H., dochter van 10 en jongen van 8

Betalen in termijnen kan op aanvraag.
Stuur een email naar karla [at] ontspannenopvoeden.nl

Zo ziet het programma eruit

Audiolessen

Vier maanden lang ontvang je wekelijks een audioles in je mailbox. Deze is door mij ingesproken en beluister je als het jou uitkomt. Soms las ik een pauzeweek in. Tijdens deze pauzeweek kun je lessen maken die nog niet zijn gemaakt (vanuit eigen ervaring weet ik dat dit heel prettig is) of extra oefenen met een eerder ontvangen audioles.

Handouts van de lessen

Bij elke audioles ontvang je ook een handout. Hierinkun je alle informatie terug lezen. Print deze uit en bewaar alles bij elkaar. Superhandig zodat je alles snel terug kunt vinden.

Opdrachten, oefeningen en werkbladen

De meeste audiolessen bevatten een opdracht met bijbehorend werkblad. Dit helpt je om alle informatie op een structurele manier in praktijk te brengen. Zodat je ook werkelijk resultaat boekt.

Maandelijkse online groepscoaching 

Zes maanden lang neem je deel aan de maandelijkse online groepscoaching. Je logt in met de gegevens die je van mij op tijd ontvangt (eventueel kan dit ook telefonisch). Tijdens de online groepscoaching stel je al jouw vragen. Dit kan over de inhoud van een les gaan. Ook kan het zijn dat je tegen dingen aanloopt in de praktijk.

Je krijgt dus twee maanden langer begeleiding dan dat de lessen duren. Altijd fijn om extra hulp te krijgen.

Opnames van de groepscoaching 

Kun jij niet bij elke online groepscoaching aanwezig zijn of wil je alle informatie rustig terugluisteren? Alles wordt opgenomen. Hier ontvang je per e-mail een replay van. Als je van tevoren weet dat je er niet bij kunt zijn, stuur dan eventuele vragen in per e-mail. Dan behandel ik deze tijdens de groepscoaching.

Community

Heb jij vragen over het online programma of loop je tegen situaties aan? In de online community kun je 24/7 jouw vragen stellen, zo vaak als je wilt. Meestal krijg je binnen één dag een reactie van mij terug. In de online community voel jij je veilig, je bepaalt zelf wat je deelt en het platform is onafhankelijk.

In de online community kom je in een groep terecht met andere deelnemers. Zij kunnen ook reageren op je vragen, bieden steun, zorgen voor herkenning en geven tips. Dat je binnen deze groep van deelnemers persoonlijk en snel geholpen kunt worden, is een enorme toevoeging tijdens het programma.

Ook hier mag je 6 maanden gebruik van maken.

"Het is heel fijn om thuis in alle rust les voor les op te pakken, met jouw mantra’s en voorbeeldzinnen in het hoofd"

Een greep uit de onderwerpen 

 • Wat heeft jouw kind nodig van jou?
 • Grenzen en de ik-boodschap
 • Goed leren luisteren
 • De autonomiebehoefte van je kind
 • Structuur en duidelijkheid
 • Omgaan met emoties
 • Oplossingsgerichte gesprekken

Deze onderwerpen, en nog veel meer, leer je in mijn online programma zodat je stap voor stap samen bouwt aan een gelukkig gezin. Meer rust, zelfvertrouwen, communicatie en plezier in het opvoeden; dat wil jij toch ook?!


Sinds ik met de cursus Ontspannen Opvoeden ben begonnen is er meer rust in huis en meer verbinding tussen mij en de kinderen en tussen de kinderen onderling. Dat voelt zo goed, het is net een wonder.


Maar dat is het niet. Want Karla geeft hele duidelijke ingrediënten om dit te bereiken.
Ze biedt de ingrediënten in blokjes aan en elke keer kan ik een blokje gebruiken. (…)

Het allermooiste vind ik, dat ik door de cursus beter mijn eigen grenzen ben gaan aangeven. En dat ik meer respect ontvang van mijn kinderen. Het is na vier maanden al een stuk gezelliger bij ons thuis.

Y.H., dochters van 13, 15 en 17

Sinds ongeveer twee weken ‘durf’ ik vragen te stellen aan jou via facebook. En je geeft écht gerichte adviezen, zelfs voorbeeld-vragen die ik aan mijn zoon kan stellen. Door dat toe te passen schiet hij minder vaak in de weerstand en verzet.

Hij heeft al meer dan twee weken niet op ons gescholden of geschreeuwd of tegen de deuren getrapt!! Eerder was dat ongeveer dagelijkse kost.

Al zijn we er nog niet, ik vind het nu al de investering waard.

C.K., dochter van 12 en zoon van 14

"Eigenlijk zou iedere ouder je cursus moeten volgen! "

Onze situatie was best ernstig. Er was veel geweld, mijn dochter had ontzettende woedeaanvallen.

Nu vind ik samen met mijn dochter oplossingen en dat levert mooie situaties op. Het leven wordt er lichter er vrolijker van. En er komen steeds meer van dat soort situaties.

De facebookgroep is een veilige groep, waar je door Karla heel helder en respectvol wordt gecoacht. Als je open bent, krijg je reacties waar je echt wat mee kan. Ook met de reacties die ze op anderen geeft. Het zijn heel veel concrete herkenbare voorbeelden. Je kunt dan letterlijk uit haar woorden putten. Totdat je het doorkrijgt en het ‘script’ niet meer nodig hebt. Karla praat vanuit eigen ervaring en heeft een ongelooflijk groot inlevingsvermogen in de situaties die langs komen in de begeleiding. Ze is super authentiek, respectvol en heel concreet.

A.B., dochter van 9

Extra Bonussen

Als extra bonus stuur ik je mijn boek Ontspannen Opvoeden toe. En ontvang je via de mail de Eerste Hulp bij Dagelijkse Strijd, een audiobestand waarin je talloze tips krijgt voor terugkerende situaties als ochtendstress, eten, gaan slapen, enz. Superpraktisch, direct toe te passen.

Extra Bonus

Als extra bonus stuur ik je mijn boekje toe. En ontvang je via de mail de Eerste Hulp bij Dagelijkse Strijd, een audiobestand waarin je talloze tips krijgt voor terugkerende situaties als ochtendstress, eten, gaan slapen, enz.

Ik ben Karla Mooy, jouw coach voor het opvoeden van je pittige kind

Ik ben Karla Mooy. Ik had een pittig kind. Een kind dat slecht luisterde en de dingen altijd op zijn manier wilde. Het leidde tot veel conflicten.

Ik werd er moedeloos en machteloos van. En ik begreep het niet. Waarom snapte hij nou niet dat het anders moest?

Het heeft lang geduurd, voordat ik zijn onmacht begreep en er wat grip op kreeg, mijn zoon was toen al een puber. Maar langzamerhand kreeg ik het door. En het mooie is: hieruit is Ontspannen Opvoeden ontstaan.

Inmiddels ben ik een echte specialist geworden in het opvoeden van pittige kinderen en heb ik al honderden ouders geholpen om de regie terug te krijgen en rust in huis te hebben.

100% geld terug garantie


Omdat ik er zeker van ben dat mijn programma je gaat helpen, durf ik je een niet-goed-geld-terug garantie te geven. De enige voorwaarde is dat je serieus met de lessen aan de slag gaat.

Besluit je desondanks dat het programma niet geschikt is om jou te helpen een gelukkig gezinsleven te creëren, laat dit dan binnen 30 dagen weten. Je krijgt dan zonder verdere voorwaarden je geld terug.

Ben jij er klaar voor om rust te brengen in je gezin? Maak dan je keuze en bestel. Je ontvangt per ommegaande de eerste les!

Betalen in termijnen kan op aanvraag.
Stuur een email naar karla [at] ontspannenopvoeden.nl


Mijn zoontje was heel agressief. Bij alles wat hij niet wilde was het schreeuwen, schoppen en slaan.

Door het programma werd de agressie beetje bij beetje minder, nu komt het nog zelden voor. En als het gebeurt kan ik direct zien wat er aan de hand is en met hem in gesprek komen.
Er is meer rust nu. Een issue is nu geen probleem meer, maar een onderwerp, waar we het over hebben. Nu komen we allebei tot ons recht, is er veel meer harmonie.

De groepsbegeleiding heeft veel toegevoegde waarde.Karla is van de rake woorden, eigenlijk legt ze altijd wel de vinger op de juiste plek. Verder is ze ook een nuchtere Groningse en heel transparant.

Het programma is de investering zeker waard.

M.B., zoon van 7

Heb je nog vragen?

'Is dit programma wel iets voor mij?'  Dit programma is  geschikt voor alle ouders, die bereid zijn te investeren. In geld, maar ook in tijd en moeite. Omdat ze het dat waard vinden. Voor zichzelf, maar ook voor hun kind. Alles wat je nodig hebt is je bereidheid en inzet. Ik reik je aan wat je nodig hebt en jij gaat ermee aan de slag. Want het is ook gewoon oefenen. 

'Voor kinderen van welke leeftijd is dit programma bedoeld?'  In principe is het geschikt voor ouders van kinderen van elke leeftijd. De principes zijn namelijk hetzelfde voor jonge en oudere kinderen. Alleen de manier waarop je ze toepast, verschilt. Dat maakt ook dat je je hele leven profijt kan hebben van deze cursus. Het is wel zo, dat als je kind oud genoeg is om mee in gesprek te gaan (vanaf kleuterleeftijd) sommige onderdelen beter toepasbaar zijn. Aan de andere kant: als je problemen met je peuter hebt, leer je ook veel wat je nu al kan helpen. En de lessen blijven beschikbaar voor je.

'Is begeleiding op deze manier wel veilig en zinvol?' De community op Huddle is absoluut veilig. Het is een professioneel platform dat geen verdienmodel heeft zoals bijvoorbeeld facebook. Ik merk dat de coaching in Huddle een enorme meerwaarde heeft. Je kunt daardoor sneller vooruitgang boeken. 

'Hoe werkt de begeleiding als we samen meedoen?' Uiteraard is het een heel goed idee om als ouders allebei mee te doen. Als je me na de bestelling even mailt wie je partner is, dan kan deze ook deelnemen aan zowel de groepscoaching als de facebookgroep. Dat kost je niets extra!

'Ik ben de komende weken nogal druk, kan ik niet beter even wachten?' Als je het mij vraagt: Nee. Ten eerste zitten er ook pauzeweken in het programma. Die geven je de kans om achterstand in te lopen. Ten tweede hoef je alleen maar een halfuurtje tijd te hebben per week om de audioles te beluisteren. En af en toe 's avonds een momentje voor een terugblik. Het oefenen doe je in de praktijk van alledag. Dat kost niet zozeer tijd als wel aandacht. Maar het allerbelangrijkste is: hoe eerder je begint, hoe eerder je er profijt van hebt. En wees eerlijk: wanneer ga jij het niet druk hebben dan? Komt dat moment wel? En als je een keertje niet bij de groepscoaching kunt zijn, mail me dan je vragen, dan kan ik ze toch beantwoorden en kun je achteraf de opname beluisteren.

'Ik twijfel tussen dit programma en een ander aanbod, bijvoorbeeld een vipdag.' Als je twijfelt, of dit programma de beste optie is voor jouw situatie, neem dan contact met me op. Stuur een mail naar karla[at]ontspannenopvoeden.nl of kijk onder 'contact' in het hoofdmenu. Dan overleggen we samen wat jou het beste verder kan helpen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord, neem ook dan contact met me op. 

Geen vragen meer? Aan de slag dan maar :) 

Betalen in termijnen kan op aanvraag.
Stuur een email naar karla [at] ontspannenopvoeden.nl

>

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten