Wat elke ouder zou moeten weten deel 4

In dit 4e en laatste deel van de videoboodschap ‘Wat elke ouder zou moeten weten’ zet ik nog even de 3 onbewuste fouten op een rijtje, waardoor ouder onbedoeld probleemgedrag in de hand werken. Ook geef ik je alternatieven en tips voor de uitvoering daarvan.

Veel plezier!

Vind je mijn tips nuttig? Deel het via onderstaande buttons en geef hieronder een reactie. Ik hoor graag van je.

Veel succes met het uitvoeren van de tips. Hulp nodig? Kijk hier hoe ik je kan helpen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten