Waarom strenger opvoeden niet de oplossing is (en wat dan wél)

Het misverstand

Luistert jouw kind slecht? Is je kind vaak in verzet? Dan krijg je vaak te horen dat je 'gewoon' strenger moet zijn. Jij bent de baas, toch? Gewoon consequent zijn en doorpakken. Je kind heeft immers duidelijkheid nodig.

Klinkt logisch. Alleen...als je kind weigert, wat dan? Als je kind zich van straf niks aan trekt, telkens terugkomt van de gang of je gewoon uitlacht als je straf geeft, wat dan? Hoe leg je zo'n kind je wil op?

De waarheid

De waarheid is: op je strepen staan geeft alleen maar meer strijd. Want jouw kind wil namelijk ook winnen. 

Jouw kind heeft iets anders nodig

Je kunt de problemen met je kind echt wel oplossen. Maar niet door strenger te willen zijn, de baas te willen zijn. Je kind heeft een andere aanpak nodig, eentje waar hij of zij veel beter bij gedijt. 

Rust in huis

Met de juiste aanpak kun jij ook weer rust in huis creëren. Door te leren hoe je conflicten met je kind voorkomt en oplost. En nee, ik kan je kind niet veranderen. Maar ik kan je wel leren hoe je ervoor zorgt dat er veel minder conflicten ontstaan en vooral hoe je daar zelf veel rustiger onder kan blijven. Zodat, als het toch gebeurt, een boze bui veel sneller voorbij is.

Herken je dit en wil je meer weten?

Meld je dan aan voor mijn webinar 'Waarom strenger opvoeden niet de oplossing is (en wat dan wél). Hierin vertel ik je precies hoe het zit en laat ik zien welke 6 stappen er nodig zijn om uit de strijd te komen met je kind.

Wat anderen zeggen over het webinar

* Wat is een webinar eigenlijk?

Een webinar is een online presentatie (web-seminar). Ik stuur je een link waarmee je in kunt loggen en heel gemakkelijk de presentatie kunt volgen achter je eigen pc of op een tablet of iPad. Mobiel kijken lukt alleen als je provider dit ondersteunt. Deze presentatie is interactief, via polls en de chat kun je actief meedoen.

Mijn webinar is gratis en vrijblijvend, je hoeft er niets voor te betalen.

Deelnemen?

Deelnemen?

Meld je hiernaast aan voor mijn volgende webinar! Deze vindt plaats in maart.

 Geef je voornaam en je e-mail adres op en ik hou je op de hoogte wanneer de inschrijving geopend is.

* Je gegevens zijn veilig bij ons en worden nergens anders voor gebruikt.​