Ervaringen

  • Online Programma
  • VIPDAG
  • Overig

De kracht in jouw programma zit hem in de feedback die je krijgt op specifieke situaties. Huddle is heel leerzaam. Niet alleen mijn eigen beschreven situaties. Ook de situaties die ik over andere kinderen lees en dan de opmerkingen die erbij komen zijn heel leerzaam. Stukje erkenning, hee, we zijn niet de enigen…

Ik beluister elke week je ingesproken nieuwe les. Vervolgens ga ik aan de slag met de opdrachten. En als ik het effe allemaal niet meer weet of iets kwijt wil is er Huddle. Voor mij werkt dit op de online manier. Ik vind het prettig dat het altijd beschikbaar is.

C.K., moeder van twee zoons, van 9 en 7

"Ik was deze cursus liever 10 jaar geleden tegengekomen. Het is heel heel leerzaam."

Dank voor alle hulp ‘op afstand’. Hoewel we er in het begin wat sceptisch tegenover stonden (zo op afstand en online), was het juist heel fijn om thuis in alle rust les voor les op te pakken (met jouw mantra’s en voorbeeldzinnen in het hoofd). Het gevoel dat we niet uniek zijn met een pittig kind (verre van zelfs), en dat een juiste aanpak echt wel aan kan slaan… echt heel fijn!

W.H en M.H., ouders van een zoon van 6 

We zijn na het volgen van je lessen en groepscoaching zeker wijzer geworden de afgelopen maanden. Het heeft ons zeker veel opgeleverd. (…) Zo gaan de ochtenden al vele malen beter dan een tijd terug. We hebben een goed ritme gevonden wat voor iedereen werkt. 

Heel erg bedankt voor de hulp. Wij zijn enthousiast over het programma en zijn blij dat we het gevolgd hebben. Ook jouw manier van vertellen / uitleggen / communiceren hebben wij als erg prettig ervaren. 

C.B. en J.M., ouders van een dochter van 6

"Je hebt van ons een gelukkig gezin gemaakt!"

Vorige week kwam ik de mail tegen die ik je vorig jaar stuurde. We zaten toen al een maanden ‘vast’ in onze situatie en wisten niet hoe we uit deze neerwaartse spiraal moesten komen.

Na jouw webinar werden we iets positiever. Je vertelde precies die dingen waar wij tegen aanliepen. 

We gingen verhuizen en daarom twijfelden we of het wel het juiste moment was om te beginnen en niet te wachten tot na de verhuizing. je gaf het advies om toch alvast te beginnen.

Dat is een goede keus geweest, want naast de verhuizing volgde ook het thuisonderwijs weer. We hadden al een paar handvatten gekregen in de lessen en op het forum. Dat heeft ons goed geholpen deze periode door te komen

Wat maakt jouw aanpak anders?
Deze training hebben mijn man en ik samen gedaan. De vorige gesprekken of begeleidingen heb ik meestal alleen gevolgd. Dan vertelde ik mijn man later wat er besproken was.

Door de audiolessen kun je dit ook gemakkelijk samen beluisteren. En de opdrachten ook samen uitvoeren. Bij de groepscoaching zijn we niet veel geweest, maar het later afluisteren is heel waardevol.

En dan het forum; verhalen van ouders lezen die herkenbaar zijn (je bent dus niet de enige en we maken allemaal dezelfde ‘fouten’). En jouw advies op een casus. Advies waar je iets aan hebt en mee verder kunt.

Vorig jaar omstreeks deze tijd hadden we niet kunnen bedenken dat we anders in onze situatie zouden staan.

We zouden ons gezin een 7 geven, maar misschien is dit wel te magertjes 😊

L.S. en D.D., dochter van 9 en zoon van 7

Jouw ervaring als moeder van inmiddels volwassen kinderen sprak mij aan. Ook dat jezelf een pittig kind hebt en weet waar je over schrijft. Je zit niet meer, zoals sommige coaches, midden in de strijd met je kinderen of bent zelf nog aan het ontdekken. (…)
Ook de coach volgde het traject van complimenten geven, belonen en straffen.
Jouw visie dat dit allemaal niet werkt is zo'n verademing. We hoeven niet eerst helemaal uit te leggen wie onze zoon is en welk gedrag hij laat zien.

Het forum voelt veilig, herkenbare situaties.
En jouw tips/advies zijn zonder oordeel.

We hebben absoluut geen spijt van de keus om met deze training gestart te zijn. Het voelt dat het ons dat gaat brengen waar we heen willen.

D.D.

Wij vonden je cursus echt heel nuttig en interessant en ik zou hem andere zeker aanraden. Voor mijn gevoel was hij heel compleet, meer zeer veel concrete handvaten.

Inmiddels gaat het bij ons thuis al veel beter. We hebben onze zoon veel beter leren kennen. Hij heeft gewoon idd meer moeite met prikkels, reageert heftig als hij dingen spannend vindt, en heeft gewoon een beetje hulp van ons nodig als hij zelf even niet weet wat hij met zichzelf aan moet. We herkennen die momenten nu beter en weten beter hoe we hem kunnen helpen.

Eigenlijk zou iedere ouder je cursus moeten volgen! 🙂

Verder wilde ik je wel even zeggen dat ik je cursus ontzettend interessant vind. De onderwerpen sluiten erg goed op elkaar aan en je geeft het enorm helder weer! Enorm bedankt.

We zijn voor mijn gevoel en mede dankzij jou sinds het begin echt wel een heel eind gekomen. We hebben weer lol samen! 🙂

N.J., moeder van twee zoontjes, van 6 en 3,5

"Eigenlijk zou iedere ouder je cursus moeten volgen!"

Dankjewel voor alle mails met tips en informatie die we hebben ontvangen en voor je super interessante lessen. We hebben er erg veel aan gehad. Het was net alsof alles voor ons speciaal geschreven was, zo herkenbaar. De sfeer in huis is inmiddels veel beter, we kunnen weer genieten van elkaar, onze zoon zit lekkerder in zijn vel, wij weten veel beter hoe we om moeten gaan met zijn gedrag.
(…)
Nogmaals hartelijk dank voor alles, je hebt van ons een gelukkig gezin gemaakt! We geven ons leven nu een 8.

 D.L., 2 dochtertjes, van 4 en 1,5

Ik wil je hartelijk bedanken voor je lessen. Het programma heeft mij erg geholpen in het krijgen van inzichten mbt lastig gedrag.
Ik stuur minder op gedrag en ik zie dat dat erg helpt. Er zijn minder ruzies in huis en mijn dochter is zelfs heel behulpzaam geworden.

Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat, ik geef nu als cijfer wel een 8.
Succes met je programma verder, ik hoop dat je nog veel ouders kunt helpen.

M.H. en K.H., dochter van 10 en jongen van 8

"Het is heel fijn om thuis in alle rust les voor les op te pakken, met jouw mantra’s en voorbeeldzinnen in het hoofd"

Sinds ik met de cursus Ontspannen Opvoeden ben begonnen is er meer rust in huis en meer verbinding tussen mij en de kinderen en tussen de kinderen onderling. Dat voelt zo goed, het is net een wonder.
Maar dat is het niet. Want Karla geeft hele duidelijke ingrediënten om dit te bereiken.
Ze biedt de ingrediënten in blokjes aan en elke keer kan ik een blokje gebruiken.
(…)
Het allermooiste vind ik, dat ik door de cursus beter mijn eigen grenzen ben gaan aangeven. En dat ik meer respect ontvang van mijn kinderen. Het is na vier maanden al een stuk gezelliger bij ons thuis.

Y.H., dochters van 13, 15 en 17

"Je vroeg welk cijfer ik de thuissituatie nu kan geven, dat is een 8,5!"

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop het programma is samengesteld. Met name de audio fragmenten spreken me heel erg aan. Ik kan ze luisteren wanneer ik wil en ik vind de lengte, tempo en inhoud goed.  

Ook is het prettig dat de huiswerkopdracht je dan vervolgens echt “aan het werk” zet. Samen met Mattijs bespreken we op woensdagavond het huiswerk en dat werkt goed. 

Jouw lessen in de praktijk brengen werkt en ik merk dat ik er zelf een stuk relaxter in sta. Heel veel van de stress (‘s ochtends op tijd komen, politieagent spelen en de strijd aangaan omdat ik “consequent” wil zijn) ligt bij mijzelf. Nu ik meer handvaten heb gekregen om dit soort situaties aan te pakken, gaat het echt al een stuk beter en ervaar ik er zelf minder stress van. Ik merk ook dat ik met meer afstand naar de situatie kan kijken en dat ik boosheid van de kinderen niet meer zo snel op mezelf betrek. 

C.B., 2 zoons van 10 en 9 

Onze oudste zoon luisterde slecht en kon geen ‘nee’ horen. Hij werd dan heel boos en riep de akeligste dingen. Ook was hij heel dwingend. Ik wilde heel graag minder strijd met hem hebben en leren hoe ik met hem om moest gaan.

Ik heb de lessen met plezier gevolgd Je bent in je lessen rustig, persoonlijk en kwetsbaar, niet zwart-wit. De lessen hebben me veel handvatten gegeven. Onze zoon is nu veel prettiger in de omgang en we hebben veel minder conflicten.

B.S, moeder van 3 kinderen (5, 3 en 0)

"Jouw visie dat straffen en belonen allemaal niet werkt, is zo’n verademing"

Ik wil je heel, heel hartelijk bedanken voor de lessen. Ik begon er licht sceptisch, maar behoorlijk wanhopig aan. En eigenlijk al na 1 of 2 lessen merkte ik een verbetering.

Het is nu thuis een wereld van verschil, de band tussen mij en m’n dochter, maar ook tussen m’n man en m’n dochter (van nog maar 4 jaar) is zoveel beter geworden. We begrijpen elkaar beter en kunnen confrontaties daardoor beter handelen en een plekje geven en vaak zelfs voorkomen.

Ik kan niet anders zeggen, dan dat deze cursus (in elk geval in ons geval) de investering meer dan waard was!

T.B.

Ik ben super blij geweest met de cursus! Het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven in hoe ik mijn kinderen ook anders kan benaderen.

Ik was van de oude stempel, hiërarchisch in communicatie... dat was best lastig. Mijn pittige zoon en ik botsten daardoor vaak. Ook kon ik hem moeilijk begrijpen. Ik liep echt vast en het kwam de sfeer niet echt ten goede.

Mijn zoon heeft Asperger, wat voor hem in het dagelijkse leven soms best lastig is om aansluiting met leeftijdsgenootjes te hebben. Ook veranderingen kan hij moeilijk mee omgaan. Het is echt fijn geweest dat hij begin dit jaar individuele begeleiding heeft gekregen en gelijktijdig begon ik met jouw cursus. Beiden zijn we positief aan het ontwikkelen.

Een heel spannend moment was de vakantie, vorig jaar was namelijk een drama.

Maar gelukkig was het dit jaar totaal anders. We hebben het heerlijk gehad.

Hij is nu net met de middelbare school begonnen, ook weer mega spannend, ook hier weer een hele positieve situatie! Ik ben er zo blij mee en ook zo trots op hem!

De uitdagingen blijven maar het fijne is ik kan nu terugvallen op wat ik bij jou geleerd heb.

Ook vond ik de Facebook groep erg waardevol. Vaak denk je dat je het enige gezin bent, hier heb ik zoveel herkenning gezien en ook de herkenning om de nieuwe omgang met je kind vorm te geven.

Al met al, fijn dat je op ons pad bent gekomen! We zijn er echt gelukkiger door geworden!

Dank je wel voor het delen van je kennis en het steunen van mij en andere ouders.

Via deze mail, sluit ik dan de cursus af en ook het gebruik van de Facebook groep en maandelijkse sessie.

Lieve groet,

A.

Je online programma is geweldig! Ik geniet al van elke week. En het helpt! Ik voel me al veel rustiger en bevestigd. Veel meer verbonden met mijn dochter. En zij merkt het ook.

N.T., dochtertje van 5 jaar

Sinds ongeveer twee weken ‘durf’ ik vragen te stellen aan jou via facebook. En je geeft écht gerichte adviezen, zelfs voorbeeld-vragen die ik aan mijn zoon kan stellen. Door dat toe te passen schiet hij minder vaak in de weerstand en verzet. Hij heeft al meer dan twee weken niet op ons gescholden of geschreeuwd of tegen de deuren getrapt!! Eerder was dat ongeveer dagelijkse kost.

Al zijn we er nog niet, ik vind het nu al de investering waard.

C.K., dochter van 12 en zoon van 14

Onze situatie was best ernstig. Er was veel geweld, mijn dochter had ontzettende woedeaanvallen.

Nu vind ik samen met mijn dochter oplossingen en dat levert mooie situaties op. Het leven wordt er lichter er vrolijker van. En er komen steeds meer van dat soort situaties. Ik ben er nog niet, maar het gaat een stuk beter, ik voel me veel minder onzeker en heb alle vertrouwen dat het wel goed komt.

De facebookgroep is een veilige groep, waar je door Karla heel helder en respectvol wordt gecoacht. Als je open bent, krijg je reacties waar je echt wat mee kan. Ook met de reacties die ze op anderen geeft. Het zijn heel veel concrete herkenbare voorbeelden. Je kunt dan letterlijk uit haar woorden putten. Totdat je het doorkrijgt en het ‘script’ niet meer nodig hebt.

Karla praat vanuit eigen ervaring en heeft een ongelooflijk groot inlevingsvermogen in de situaties die langs komen in de begeleiding. Ze is super authentiek, respectvol en heel concreet.

A.B., dochter van 9

>

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten